DESIGN inloopdouche: Stijlvol en veilig douchen

De Design inloopdouche is op het lijf geschreven van senioren die veilig en comfortabel willen douchen. Diverse toepassingen zorgen ervoor dat u veilig onder de douche stapt. Zonder het risico dat u struikelt of uitglijdt. Denk hierbij aan de lage instap en de wandbeugels voor extra houvast.

Vanaf € 3.550,-

of kies voor de luxe van de Serenite Inloopdouche al vanaf € 4.280,- of kies voor de luxe van Serenite Plus al voor € 4.600,-.

THERMOSTAATKRAAN EN REGENDOUCHE

Met de luxe thermostaatkraan regelt u de temperatuur van het water in één handomdraai. U hoeft dus niet te schrikken van een ijskoude of te hete waterstraal. De ingebouwde regendouche zorgt voor uw dagelijkse portie ontspanning.

OP MAAT GESNEDEN INLOOPDOUCHE

Als senior weet u vaak heel goed wat uw wilt. Dat komt goed uit, want met de samenstelling van de Design inloopdouche houdt Senioren-Sanitair rekening met uw levensfase, inrichtingswensen en budget. Zo heeft u volop keuzemogelijkheden in de afmetingen, de hoogte van de wanden (hoog of halfhoog) en het glas (decor of transparant). Het tijdloze design heeft een elegante, vlakke bovenzijde, waarop u uw flessen doucheschuim of shampoo kunt plaatsen.

KENMERKEN DESIGN INLOOPDOUCHE OP EEN RIJ

  • Laagste instap van de markt (slechts 3 centimeter)
  • Maatwerk bij uitstek, uw wensen staan centraal
  • Gegarandeerd waterdicht en onderhoudsvrij (glaswanden hebben beschermlaag tegen kalk)
  • Plaatsing binnen één dag door ervaren monteur
  • All-in prijs, inclusief 2 jaar garantie op materialen

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIEGESPREK

Interesse in de Design inloopdouche? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. Op de datum en het tijdstip van uw voorkeur komt onze adviseur graag bij u langs.