DUO: ruimte besparende combinatie van bad en douche

Met de unieke Duo bad-douchecombinatie haalt u het beste van twee werelden in huis: ontspannen douchen én comfortabel in bad gaan. Bespaar nu ruimte met deze slimme, ideale oplossing. Het bad is uitgevoerd met een 8 mm dikke glazen deur en heeft een instaphoogte van maar 5 cm. De deur opent naar binnen en biedt zo een veilige toegang tot het bad. Andere veilige toepassingen zijn: ergonomische comfortsteunen, een softclose design zitje en een antislip douchebak.

Binnen één dag geplaatst

Is de Duo bad-douchecombinatie op uw lijf geschreven, maar ziet u als een berg op tegen een ingrijpende verbouwing? Hierover hoeft u zich niet druk te maken. Onze monteur plaatst deze combi binnen één dag en ruimt alle rommel voor u op. ’s Morgens start de opbouw, ’s middags wordt de Duo gemonteerd en ’s avonds geniet u een heerlijk warme douche of ligt u ontspannen in bad.

Maatwerk pur sang

De installatie van de Duo bad-douchecombinatie kent geen beperkingen wat betreft afmetingen en is dus op alle types muur en vloer te monteren. Plaatsing in een hoek, in een nis of tegen een muur: onze monteur regelt het. Zijn er oneffenheden? Geen probleem, alle panelen zijn op maat te zagen. Maatwerk is sowieso een van de sterke punten van de Duo. Samen met onze adviseur stemt u deze bad-douchecombinatie stap voor stap af op uw persoonlijke wensen, levensstijl en budget.

Kenmerken Duo bad-douchecombinatie op een rij

  • Laagste instap van de markt (slechts 3 centimeter)
  • Maatwerk bij uitstek, uw wensen staan centraal
  • Gegarandeerd waterdicht en onderhoudsvrij (glaswanden hebben beschermlaag tegen kalk)
  • Plaatsing binnen één dag door ervaren monteur
  • All-in prijs, inclusief 2 jaar garantie op materialen

Afspraak maken voor adviesgesprek

Heeft de Duo bad-douchecombinatie uw hart gestolen? Onze adviseur geeft u graag meer uitleg over deze ruimtebesparende oplossing voor uw badkamer. Maak nu een afspraak op de datum en het tijdstip van uw voorkeur.