Van bad naar inloopdouche razend populair

Hoe ziet een dag van onze vertegenwoordiger er uit? Mensen, zoals u, bellen op en willen wel een inloopdouche maar geen grote dure verbouwing en zitten met vragen, zoals: kan Senioren Sanitair een inloopdouche bij mij thuis realiseren? Ja, zeker wel.

Bang om uit te glijden in de badkamer, bad of douche?

Steeds vaker zien wij dat ouderen het gevaar inzien, van een hoge instap douchebak met gladde vloer, van het bad of de douche. Zij kiezen voor een inloopdouche met veilige lage instap met antislip laag. Zij zien op tegen de verbouwing van de badkamer, of een grote badkamer renovatie. Men wil niet de hele badkamer verbouwen, daar zijn de kosten te hoog voor en men wil niet maanden in de verbouwing zitten.

Voordelen Inloopdouche

Voordelen van een inloopdouche van Senioren-Sanitair zijn dat de badkamer niet helemaal verbouwd hoeft te worden. De kosten zijn hierdoor vele malen lager dan zo’n grote badkamer verbouwing. Wist u dat dit alles mogelijk is in 1 dag?

Hierbij de voordelen van een inloopdouche van Senioren Sanitair op een rijtje:

  • op maat gemaakte inloopdouche, instapbad en /of verhoogd toilet
  • het formaat inloopdouche afgestemd op uw badkamer grootte
  • persoonlijk contact, bij u thuis
  • plaatsing in 1 dag, passend bij uw persoonlijke situatie
  • korte verbouwing, minder overlast en lagere kosten

Nadelen inloopdouche

Nadeel van een inloopdouche van Senioren-Sanitair is natuurlijk wel dat niet de hele badkamer wordt aangepast. Wist u dat bijvoorbeeld alleen het bad of de douchebak eruit gaat? En er een inloopdouche of instapbad voor terugkomt? U kunt ook direct een verhoogd toilet laten plaatsen, als u dat wenst. De sani-compact is speciaal geschikt voor ouderen o.a. dankzij de hoge zit.

Mogelijkheden inloopdouche

Bespreek de mogelijkheden van een inloopdouche, instapbad of sani-compact met een van onze ervaren adviseurs. Bent u toe aan een veilige instaphoogte van de douchebak? Bent u toe aan meer veiligheid in de douche zoals antislip, steunen om vast te houden, een opklapbaar zitje met lage aanschafkosten en 8 mm veiligheidsglas?  Dan zijn de producten van Senioren Sanitair een fantastische veilige oplossing en duurzame investering voor weinig geld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Senioren-Sanitair?
Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u goed kunnen helpen.