INSTAPBAD VOOR SENIOREN

Een warm bad nemen, is een heerlijk ontspannende activiteit. Als u ouder wordt, is het niet zonder risico om in bad te stappen. Neemt u deze horde niet, omdat u bang bent om te struikelen of uit te glijden? Of omdat u geen houvast heeft? Met een instapbad voor senioren van Senioren-Sanitair blijft u ook in de toekomst genieten van een heerlijk warm bad. Onze instapbaden zijn voorzien van een handige deur. Zo creëren we op een praktische manier een comfortabele, lage instap, kunt u zich goed vasthouden aan de T-vormige douchestang en neemt u de magnetische douchekop gemakkelijk af.

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIEGESPREK

Een instapbad voor senioren installeert SeniorenSanitair binnen één dag. Interesse? Graag komt onze adviseur bij u langs voor een adviesgesprek. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u zelf datum en tijdstip aangeven.

Instapbad voor senioren

INSTAPBAD IN 1 DAG

Een instapbad voor senioren is geen grootscheepse renovatie van uw badkamer. Onze monteur gaat hak- en breekwerk zo veel mogelijk uit de weg. Zo heeft u als bewoner zo min mogelijk last van stof, afval en overlast. Voor de installatie van het instapbad maken we gebruik van dunne wanden, die onze monteur over de bestaande tegels plaatst. Op deze effectieve manier slagen we erin om uw instapbad voor senioren al binnen één dag te plaatsen. Haal het badschuim maar alvast in huis, want ’s avonds ligt u vorstelijk in uw eigen ligbad.

MONTAGE INSTAPBAD OP MAAT

Vanzelfsprekend neemt onze monteur de tijd voor u. Voordat hij uw instapbad voor senioren plaatst, komt onze adviseur op bezoek om uw badkamer op te meten en uw wensen te bespreken. Tijdens deze afspraak stelt hij een instapbad op maat samen dat toegesneden is op de grootte van uw badkamer, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. Denk hierbij aan de kleuren van de wanden, het type glaswand, de kranen, de wandbeugels en het uitneembare zitje.