LEZERSAANBIEDING ‘Kerk en Leven’ 

Veilig douchen voor Senioren van Kerk en Leven

Wilt u weer veilig douchen maar heeft u nog een bad en bent u bang om te vallen? Heeft u geen zin in een grote, lange en vooral dure verbouwing van uw badkamer? Bel Senioren Sanitair om te vragen naar de mogelijkheden. Dit bespaart u hoge kosten en veel ongemak.

Afspraak maken voor adviesgesprek ‘Kerk en Leven’

Een inloopdouche voor senioren installeert SeniorenSanitair binnen één dag. Interesse? Graag komt onze adviseur bij u langs voor een adviesgesprek. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u zelf datum en tijdstip aangeven. Vermeld in de aanvraag dat het de lezersaanbieding ‘Kerk en Leven’ betreft.

Instapbad voor senioren

Tevens leveren wij een instapbad in 1 dag

Wilt u liever geen inloopdouche? Ook een instapbad voor senioren is geen grootscheepse renovatie van uw badkamer. Onze monteur gaat hak- en breekwerk zo veel mogelijk uit de weg. Zo heeft u als bewoner zo min mogelijk last van stof, afval en overlast. Voor de installatie van het instapbad maken we gebruik van dunne wanden, die onze monteur over de bestaande tegels plaatst. Op deze effectieve manier slagen we erin om uw instapbad voor senioren al binnen één dag te plaatsen. Haal het badschuim maar alvast in huis, want ’s avonds ligt u vorstelijk in uw eigen ligbad.

Montage instapbad op maat

Vanzelfsprekend neemt onze monteur de tijd voor u. Voordat hij uw instapbad voor senioren plaatst, komt onze adviseur op bezoek om uw badkamer op te meten en uw wensen te bespreken. Tijdens deze afspraak stelt hij een instapbad op maat samen dat toegesneden is op de grootte van uw badkamer, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. Denk hierbij aan de kleuren van de wanden, het type glaswand, de kranen, de wandbeugels en het uitneembare zitje.