SAMENWERKING SENIOREN-SANITAIR EN KINEDO

Senioren-Sanitair werkt samen met Kinedo, een Europese fabrikant van douchecabines, douchebakken en douchewanden. Het toonaangevende merk Kinedo® staat al meer dan een halve eeuw garant voor dagelijks uw douchegeluk. Deze samenwerking is een ijzersterke combinatie, waarvan u ook de vruchten plukt. Kies dus ook voor deze unieke mix van ervaring, knowhow, passie en gevoel voor design.

UW VEILIGE INLOOPDOUCHE

Als klant bent u koning bij Senioren-Sanitair. Uw keuzemogelijkheden in materialen, kleuren en accessoires zoals opklapbare stoeltjes en ergonomische handgrepen zijn talrijk. Alles is erop gericht om u een veilige, comfortabele douchebeleving te bezorgen. Tijdens de intake met onze adviseur krijgt u volop de gelegenheid om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken en een keuze te maken uit ons assortiment.

KWALITEIT EN DESIGN VAN INLOOPDOUCHE

Via Senioren-Sanitair kiest u voor de Design inloopdouche of het instapbad die Kinedo speciaal voor senioren ontwikkeld heeft. Voor uw veiligheid en uw gebruikersgemak zijn alle Kinedo producten ontworpen volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Alle sanitair producten worden geproduceerd en uitvoerig getest in onze fabriek, in de buurt van Nantes (Frankrijk).  Kortom: onze kwaliteitsgarantie is gewaarborgd in de samenwerking met Kinedo.

Veilig genieten van inloopdouche senioren sanitair België
Veilig badderen met instapbad van Senioren Sanitair België

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIEGESPREK

SeniorenSanitair installeert uw inloopdouche voor senioren in één dag. Interesse? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. Op de datum en het tijdstip van uw voorkeur komt onze adviseur graag bij u langs.