Van bad naar inloopdouche in één dag

Veilig douchen in een inloopdouche

Als senior of 55-plusser wilt u vanzelfsprekend veilig blijven douchen in uw eigen badkamer. Als u doucht in een ligbad zit een ongelukje in een klein hoekje. De kans dat u struikelt of uitglijdt, is veel groter als u ouder wordt. Daarom is het verstandig om op tijd uw badkamer aan te passen aan uw toekomstige wensen. Ons advies: vervang het ligbad door een inloopdouche en maak uw badkamer 100% seniorenproof.

voorjaarskorting inloopdouche senioren sanitair

Afspraak maken voor adviesgesprek

SeniorenSanitair voert de renovatie ‘van bad naar inloopdouche’ in één dag uit.

Interesse? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. Op de datum en het tijdstip van uw voorkeur komt onze adviseur graag bij u langs.

Van bad naar inloopdouche:
5 voordelen op een rij

  • Veilig blijven douchen in uw eigen badkamer
  • 100% afgestemd op uw persoonlijke situatie
  • Betaalbaar comfort
  • Binnen 1 dag, zonder ingrijpende verbouwing
  • Zeer gemakkelijk in onderhoud

Prioriteit aan veiligheid

De badkamer is de plek in huis waar de meeste ongelukjes gebeuren. Waarom? Als u als senior minder stevig op uw benen staat, is de kans op een glij- of struikelpartij groter als u uit bad stapt. Met de renovatie ‘van bad naar inloopdouche’ maakt u van uw badkamer weer een veilige ruimte. Tot in lengte van jaren. Desgewenst plaatsen we een douchestoel en wandbeugels om uw gevoel van veiligheid nog groter te maken. En dat is een prettig vooruitzicht als u als senior graag zelfstandig wilt blijven wonen.

Betaalbaar comfort in één dag

Op het eerste gezicht lijkt de metamorfose ‘van bad naar inloopdouche’ een ingrijpende, dure renovatie. Niets is minder waar. SeniorenSanitair stemt het type inloopdouche af op uw persoonlijke budget. Binnen één dag is de klus geklaard. Zonder breekwerk verwijderen we uw badkuip en installeren een veilige inloopdouche daarvoor in de plaats. De overlast is dus beperkt. Binnen één dag staat u veilig onder de douche.

Persoonlijk maatwerk

Kiest u voor de renovatie ‘van bad naar inloopdouche’ binnen één dag, dan maakt u eerst een afspraak met een adviseur van SeniorenSanitair. Bij u thuis meet hij de badkamer op en stelt op basis van uw wensen een inloopdouche samen. De keuzemogelijkheden daarbij zijn groot. Zo kiest u bijvoorbeeld de kleuren van de wanden, het type glaswand en de kranen. Wilt u graag een zitje of handgrepen. Ook deze keuzes worden tijdens het adviesgesprek gemaakt.  

Afspraak maken voor adviesgesprek
‘van bad naar inloopdouche’.

Senioren Sanitair

Groenstraat 72
2870 Breendonk
Antwerpen, België
0800 - 100 47
info@senioren-sanitair.be

Copyright © 2022 Senioren-Sanitair.be