Senioren douchecabine 

Wanneer u een dagje ouder wordt is het fijn om wat extra veiligheid in de badkamer te hebben. Met een senioren douchecabine of inloopdouche van Senioren Sanitair zijn gevaarlijke ongemakken zoals een te gladde vloer, te weinig houvast of een te hoge instap voorgoed verleden tijd. Onze senioren douches zijn gericht op veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Hiermee geniet u zonder zorgen van heerlijke, ontspannende douchemomenten in een veilige badkamer. Zo bent u helemaal klaar voor de toekomst. 

Het belang van een veilige badkamer

Een veilige badkamer heeft als doel om de bewegingsvrijheid, veiligheid en het comfort van ouderen in deze ruimte te vergroten. Met een senioren douchecabine van Senioren Sanitair zet u de eerste stap naar optimale veiligheid en gemak in de badkamer. Dankzij de talrijke voordelen van de senioren douche hoeft u geen bang te hebben om uit te schuiven of te struikelen wanneer u minder goed ter been bent. Naast douches voor senioren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei andere soorten sanitair voor ouderen. Wij hebben onder meer praktische instapbaden en douche- en badcombinaties in het assortiment om uw badkamer compleet te maken.

Waarom kiezen voor Senioren Sanitair?

Senioren Sanitair is dé expert in het realiseren van veilige en gebruiksvriendelijke badkamers voor ouderen. Wij werken samen met een eigen fabrikant die meer dan 50 jaar ervaring heeft. Onze douches hebben een zeer lange instap van 3 centimeter, waarmee we ons onderscheiden op de markt. De prijs die u betaalt bij ons is all-in, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien komen onze ervaren monteurs het aangekochte sanitair snel en vakkundig in uw woning installeren. 

Veilig douchen dankzij een senioren douchecabine

Bij Senioren Sanitair staat veiligheid en gebruiksgemak op de eerste plaats. Onze senioren douches zijn speciaal ontworpen voor maximale veiligheid in de badkamer. Zo hebben ze een extra lage instap van slechts 3 centimeter om makkelijk in en uit de douche te kunnen stappen. Tevens zijn de senioren douchecabines uitgerust met een antislip douchebak die te allen tijde voorkomt dat u uitglijdt. De wandbeugels bieden extra houvast en het opklapbaar douchezitje en de thermostaatkraan zorgen voor optimaal comfort. Om te waarborgen dat de douchewand vlekvrij blijft is het 8 millimeter dik veiligheidsglas voorzien van een beschermlaag tegen kalk. Kortom: een douche voor senioren is onmisbaar in een veilige badkamer voor ouderen. 

Op maat gemaakte of samengestelde senioren douche

Alvorens wij de senioren douche bij u komen installeren, dienen we eerst de badkamer nauwkeurig op te meten. Dit voeren we uit tijdens het ingeplande adviesgesprek. Nadat de badkamer is opgemeten stellen wij op basis van uw wensen en voorkeuren een douche samen die op maat gemaakt of samengesteld wordt. Denk hierbij aan de verschillende wandkleuren, het type glaswand, de kranen, de wandbeugels en het douchezitje. 

Senioren douchecabine binnen één dag klaar

Het monteren van een senioren douchecabine neemt slechts één dag in beslag. Onze deskundige installateurs transformeren uw badkamer zonder ingrijpende verbouwingen binnen een mum van tijd tot een veilige en uiterst comfortabele plek om te douchen. De installatie wordt met de nodige zorgvuldigheid uitgevoerd. Daardoor garanderen we u altijd een hoogwaardige realisatie.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Heeft u interesse in douche voor senioren of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die er zijn? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. Eén van onze adviseurs komt dan langs op een datum en tijdstip naar wens. Tevens kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om u te helpen bij het uitkiezen van het juiste senioren sanitair.