SERENITE: veilige, comfortabele inloopdouche

De Serenite inloopdouche laat zich samenvatten in drie woorden: veilig, toegankelijk en comfortabel. En dat zijn precies de eisen die u als senior aan een inloopdouche stelt. Met deze ruim opgezette inloopdouche stapt u straks met een veilig gevoel onder de douche. U hoeft dus niet bang te zijn om te struikelen of uit te glijden. Dankzij de lage instap, twee ergonomische comfortsteunen, een softclose design zitje en een antislip douchebak.

Vanaf € 4.280,-

of kies voor de luxe van Serenite Plus al voor € 4.600,-.

Senioren-Sanitair-Serenite

EENVOUDIG TEMPERATUUR WATER REGELEN

De Serenite inloopdouche is uitgerust met zowel een luxe thermostaatkraan als een handdouche. Met de thermostaatkraan regelt u eenvoudig de temperatuur van het water. Warm of koud douchen: aan u de keuze. Gaat uw voorkeur uit naar pure ontspanning? Kies dan voor de ingebouwde regendouche als extra optie.

DREMPELLOZE INLOOPDOUCHE

Bent u geïnteresseerd in de Serenite inloopdouche, dan hebt u volop mogelijkheden om het ontwerp af te stemmen op uw smaak, levensfase en budget. Zo heeft u volop keuzemogelijkheden in de kleur van de wanden en het glas (decor of transparant). Laat u de douchebak in zijn geheel inbouwen, dan is de toegang tot uw douche honderd procent drempelloos.

KENMERKEN SERENITE INLOOPDOUCHE OP EEN RIJ

  • Laagste instap van de markt (slechts 3 centimeter)
  • Maatwerk bij uitstek, uw wensen staan centraal
  • Gegarandeerd waterdicht en onderhoudsvrij (glaswanden hebben beschermlaag tegen kalk)
  • Plaatsing binnen één dag door ervaren monteur
  • All-in prijs, inclusief 2 jaar garantie op materialen

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIEGESPREK

Bent u geïnteresseerd in de Serenite inloopdouche? Druk op onderstaande button om een afspraak te maken voor een adviesgesprek bij u thuis. Onze adviseur maakt graag een afspraak op de datum en het tijdstip van uw voorkeur.