SERENITE PLUS: het meest complete douchesysteem

Veilig, toegankelijk en comfortabel douchen krijgt met de Serenite inloopdouche een nieuwe dimensie. Als senior bent u gegarandeerd in uw nopjes met dit complete douchesysteem in een prachtig, innovatief design. Voortaan stapt u op elk moment van de dag zorgeloos onder de douche. De lage instap, een ergonomische comfortsteun, een wandbeugel, een softclose design zitje en een antislip douchebak garanderen een veilige douche-ervaring.

Vanaf € 4.600,-

THERMOSTAATKRAAN EN MACHNETISCHE HANDDOUCHE

De Serenite Plus inloopdouche is standaard uitgerust met een luxe thermostaatkraan en een magnetische handdouche. Warm of koud douchen? Met de thermostaatkraan regelt u in een handomdraai de temperatuur van het water. De handdouche bevestigt u eenvoudig hoog of laag aan de douchestang. Zo hebt u de keuze: zittend of staand douchen. Houdt u van puur relaxen? Kies dan voor de ingebouwde regendouche als extra keuze.

12 LENGTEMATEN EN GROTE DEUROPENING

De Serenite Plus is leverbaar in maar liefst is 12 lengtematen en beschikt over een extra grote deuropening (tot 72 cm). Gaat uw hart sneller kloppen van de Serenite Plus inloopdouche? Senioren-Sanitair stemt graag samen met u het ontwerp af op uw smaak, uw leeftijd en uw budget. Zo heeft u volop keuzemogelijkheden in de wandkleur, de lengtemaat of het glas (decor of transparant).

KENMERKEN SERENITE PLUS INLOOPDOUCHE OP EEN RIJ

  • Laagste instap van de markt (slechts 3 centimeter)Maatwerk bij uitstek, uw wensen staan centraal
  • Gegarandeerd waterdicht en onderhoudsvrij (glaswanden hebben beschermlaag tegen kalk)
  • Plaatsing binnen één dag door ervaren monteur
  • All-in prijs, inclusief 2 jaar garantie op materialen

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIEGESPREK

Bent u geïnteresseerd in de Serenite Plus inloopdouche? Druk op onderstaande button om een afspraak te maken voor een adviesgesprek bij u thuis. Onze adviseur maakt graag een afspraak op de datum en het tijdstip van uw voorkeur.