VEILIG DOUCHEN VOOR SENIOREN

Bij Senioren Sanitair staat veilig douchen voor senioren voorop! Een bekend spreekwoord zegt dat de ouderdom met gebreken komt. Zo is veilig douchen voor senioren vaak een lastige opgave. Bent u slecht ter been, minder lenig dan vroeger of bang om uit te glijden of om te struikelen? Vaak is het bad of de instap van uw douche te hoog. En dat is heel vervelend als u zelfstandig wilt blijven wonen.

VEILIG DOUCHEN IN 1 DAG

Veilig douchen in 1 dag? Het lijkt te mooi om waar te zijn. Vrijblijvend vraagt u een offerte aan. Senioren-Sanitair maakt deze belofte keer op keer waar. Daarbij hebben we oog voor uw bewegingsvrijheid, comfort en veiligheid in de badkamer. Graag denken we met u mee over een veilige, gebruiksvriendelijke oplossing voor uw badkamer. Zonder ingrijpende verbouwing ondergaat uw badkamer binnen één dag de metamorfose van bad naar veilige, instapklare inloopdouche. Neem daarom vandaag nog contact op met Senioren Sanitair. Zo bent u klaar voor de toekomst.

PRAKTISCHE TOEPASSINGEN, VEILIGE INLOOPDOUCHE

Onze veilige inloopdouche is speciaal ontworpen om uw gevoel van veiligheid in de badkamer een flinke impuls te geven. Deze praktische toepassingen helpen u daarbij:

  • Lage instap van 3 centimeter douchebak hoogte
  • Antislip douchevloer tegen het uitglijden
  • Wandbeugels voor extra houvast in uw inloopdouche
  • Opklapbaar douchezitje
  • 8 millimeter dik veiligheidsglas, voorzien van anti-kalkbeschermlaag
  • Veilige inloopdouche geeft veiligheid in de badkamer een flinke impuls.