Veilige badkamer voor ouderen

Ouderdom komt helaas vaak met gebreken en daarom is een beetje veiligheid meestal geen overbodige luxe. Wanneer u slecht ter been of minder lenig bent of bang bent om uit te glijden of struikelen, kan douchen of een bad nemen een hele opgave zijn. Senioren Sanitair is dé expert in het realiseren van een veilige badkamer voor ouderen en zorgt dat uw sanitair binnen één dag een stuk gebruiksvriendelijker is. Met een badkamer van Senioren Sanitair bent u klaar voor de toekomst!                                                                                                         

Wat kenmerkt een veilige badkamer voor ouderen?

Het doel van een veilige badkamer voor ouderen is om de bewegingsvrijheid, het comfort en de veiligheid in de badkamer te vergroten. Een speciaal ontworpen badkamer van Senioren Sanitair is niet alleen geschikt voor ouderen maar ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen die graag een op-en-top veilige badkamer willen zonder verbouwing.

Veilige badkamer met inloopdouche

Heeft uw huidige douchecabine een te hoge instap? Is de vloer te glad en/of is er te weinig houvast? Wanneer u kiest voor een veilige badkamer voor senioren met inloopdouche van Senioren Sanitair behoren deze problemen voorgoed tot de verleden tijd. 

Onze inloopdouche voor senioren is speciaal ontworpen voor maximale veiligheid in de badkamer. Zo heeft de inloopdouche een extra lage instap van slechts 3 centimeter heeft en 

is er een antislip douchevloer die ervoor zorgt dat u niet uitglijdt. Daarnaast zijn er wandbeugels voor extra houvast in uw inloopdouche, een opklapbaar douchezitje en 8 millimeter dik veiligheidsglas dat voorzien is van een antikalk beschermlaag zodat uw douchewand vlekvrij blijft. Als u van douchen houdt, is deze speciale ontworpen inloopdouche onmisbaar in een veilige badkamer voor ouderen. En het mooiste? Hij wordt in één dag geïnstalleerd. 

Veilige badkamer met instapbad

Is het nemen van een warm bad voor u het summum van ontspanning? Als u ouder wordt, is het vaak niet zonder risico om in bad te stappen. Veel mensen gaan vanaf een bepaalde leeftijd echter niet meer graag in bad omdat ze bang zijn om te struikelen of uit te glijden. Met een instapbad van Senioren Sanitair hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken! 

Onze instapbaden zijn voorzien van een handige deur. Zo kunt u op een praktische manier door middel van een comfortabele, lage instap plaatsnemen in uw bad. De T-vormige douchestang waar u zich aan vast kunt houden en de makkelijk af te nemen magnetische douchekop maken van dit instapbad dé perfecte oplossing voor iedereen die op een veilige manier van een heerlijk relaxerend bad wil genieten. 

Voor de installatie van het instapbad maken we gebruik van dunne wanden, die onze monteur over de bestaande tegels plaatst. Op deze effectieve manier slagen we erin om binnen één dag een veilige badkamer voor ouderen te realiseren. 

Een veilige badkamer voor senioren in één dag

Een vernieuwde badkamer in één dag, het lijkt haast te mooi om waar te zijn maar Senioren Sanitair maakt het mogelijk! Of u nu voor een inloopdouche of een instapbad gaat, zonder ingrijpende verbouwing creëren onze vaklui binnen één dag een veilige badkamer voor ouderen! 

Een afspraak maken 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan nu een afspraak en een van onze gespecialiseerde medewerkers komt bij u langs voor een adviesgesprek. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. 

Contact

Heeft u interesse in een veilige badkamer voor senioren en wilt u graag meer weten over de opties of onze werkwijze? Wij beantwoorden graag al uw vragen! Neem contact met ons op via 0800 100 47, info@senioren-sanitair.be of door het contactformulier op onze website in te vullen.