SENIOREN INLOOPDOUCHE 

Een te gladde vloer, te weinig houvast of een te hoge instap van de douchecabine? Met een inloopdouche voor senioren van Senioren-Sanitair rekent u definitief af met dit hardnekkige probleem. Douchen is voor senioren niet altijd zonder risico. En dat is vervelend, want u bent gewend om de dag te beginnen of te eindigen met een verkwikkende douche. Met een inloopdouche voor senioren verdwijnt de angst om uit te glijden of te struikelen. U heeft bij ons keuze uit diverse soorten en maten senioren sanitair, zoals de inloopdouche, een instapbad, of senioren toilet.

Inloopdouche Senioren Sanitair Belgie

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIEGESPREK

SeniorenSanitair installeert uw inloopdouche voor senioren in één dag. Interesse? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis. Op de datum en het tijdstip van uw voorkeur komt onze adviseur graag bij u langs.

Veilig douchen met Inloopdouche Senioren Sanitair
Aanbieding Inloopdouche Senioren Sanitair

INLOOPDOUCHE IN 1 DAG

Een inloopdouche voor senioren is geen ingrijpende verbouwing van uw badkamer. Onze monteur klaart deze klus binnen één dag. Zonder hak- en breekwerk tovert hij uw oude badkamer om in een veilige, comfortabele plek om te douchen. U gelooft uw eigen ogen niet. ’s Morgens is alles nog bij het oude, ’s avonds heeft de metamorfose plaatsgevonden. Tot in lengte van jaren stapt u veilig onder de douche en geniet u met volle teugen van een verkwikkende ervaring.

VEILIG DOUCHEN MET EEN INLOOPDOUCHE

Als de monteur van Senioren-Sanitair uw inloopdouche installeert, komen veiligheid en gebruiksgemak op de eerste plaats. Maakt u gebruik van onze inloopdouche, dan moet u veilig kunnen in- en uitstappen. En vanzelfsprekend is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt als u onder een warme douche staat. Als u daar behoefte aan heeft, rusten we de antislip douchebak uit met een comfortabele douchestoel, plaatsen we handige wandbeugels of installeren we een thermostaatkraan. Zo vergroten we uw gevoel van veiligheid met een aantal simpele ingrepen.

OP MAAT GEMAAKTE INLOOPDOUCHE

Vanzelfsprekend gaat onze monteur niet over één nacht ijs. Voordat hij uw op maat gemaakte inloopdouche plaatst, maakt u eerst een afspraak met de adviseur van Senioren Sanitair. Bij u thuis meet hij de badkamer op en stelt hij op basis van uw persoonlijke wensen een inloopdouche samen die op maat gemaakt of samengesteld wordt. Denk hierbij aan de kleuren van de wanden, het type glaswand, de kranen, de wandbeugels en het zitje.